E-mail: info@styrax-mix.hu   |    /
2040 Budaörs, Munkácsy u. 42.

Tisztelt Partnereink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy telephelyünk (raktár) 2019.04.15.-04.17. között zárva tart.
Nyitás: 2019.04.18. csütörtök 8:00.

Köszönjük megértésüket.

Cégünkről

Tisztelt Érdeklődő!

Cégünk 1992-ben egyéni vállalkozásként alakult. Kizárólag magyar tulajdonú korlátolt felelősségű társaságként 1998. óta működik.

Társaságunk elsősorban műanyag háztartási aprócikkek gyártásával és forgalmazásával foglalkozik. Termékeink egy része konyhafelszerelési cikk, más része egyéb háztartási cikk. Kiemelve ezek közül a „Jégakku” termékcsaládot, melynek tekintetében az ország egyik legjelentősebb gyártója vagyunk.

Vonalkóddal ellátott termékeinket általában két féle gyűjtő csomagolásban hozzuk forgalomba. Termékeinket igény szerint egyedi vonalkóddal és csomagolással is el tudjuk látni.

Vevőink között a nagy- és kiskereskedelmi cégek, viszonteladók mellett olyan cégek is szerepelnek, amelyek a vendéglátás, étkeztetés, rendezvényszervezés, gyógyszer logisztika, egészségügy, reklám területein tevékenykednek.

Vásárlóra szabott, megbízható, egyéni igényeket is kielégítő, kiszolgálással várjuk vevőinket.

Raktárunk a szezoncikkek, mint például a jégakkuk esetében is, télen-nyáron több ezer darabos készlettel várja partnereinket.

Igény szerint vállalunk bérmunkát, műanyag fröccssöntést, flakonfúvást, vákuumszívást, stancolást.

Vállaljuk műanyag fröccsszerszámok, flakonfúvó szerszámok, vákuumforma szerszámok, kivágó szerszámok, megtervezését és elkészítését. Vállaljuk egyéb egyedi igények kiszolgálását is.

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!

Köszönjük, hogy meglátogatta honlapunkat!

Tisztelettel:


Kiss László
ügyvezető

Kiemelt termékeink

Termékeink javarészt műanyag fröccsöntéssel készülnek. A jégakku termékcsalád tagjait flakonfúvással állítjuk elő, majd automata töltőgép végzi el a flakonok folyadékkal való töltését és lezárását. A felhasznált alapanyagok 90% -át hazai gyártóktól szerezzük be, ami garantálja a termékek folyamatos minőségét.

A termékeket egyedi igények szerint is elő tudjuk állítani, a technológiai korlátok figyelembe vételével. (Egyedi szín, anyag, csomagolás stb.)

Ha többet szeretne megtudni termékeinkről, kérjen részletes tájékoztatást!

Aktuális